SZABADIDŐSPORT

SZAKÁGAK

Szabadidősport Tata

2012. negyedik negyedévében Tatán megalakult a TAC szabadidősport szakosztálya. A célkitűzés az volt, hogy a TAC-on belül a többi verseny szakosztályok mellett mindenkinek legyen lehetősége arra, hogy családostul vegyenek részt szervezett programokon. Ehhez a legfontosabb feltétel az volt, hogy rendszeres, mintegy svédasztal jellegű folyamatos kínálattal álljon elő a szakosztály.

A szabadidősport szakosztályban három szakág kapott helyet: a nordic walking, a természetjárás és a szörf. A cél közös, az egészség megőrzése és a családok mozgósítása, a szabadidő hasznos eltöltése. A szakágakhoz mindenki korra, nemre való tekintet nélkül csatlakozhat. Az itt eltöltött idő nem a versenyzésről szól, hanem a tartalmas és aktív időtöltésről az egészség érdekében. A szakosztály vezetője Horváth Zoltán, aki egyúttal a természetjáró szakágat is irányítja.

A nordic walking szakágat Horváthné Hörömpöli Éva vezeti. A csapathoz néhány hét alatt több mint ötvenen csatlakoztak, a tagok havonta két nyílt túrán vesznek részt.

A természetjáró szakág egyelőre nem szervez önálló túrákat, a megyei természetbarát szövetség rendezvényeihez csatlakoznak. Már a Tatai AC tagjaként vettek részt az idei Tatai Túrán és a Gerecse 50-en is, előtte pedig több mint 100 fő részvételével természetjáró programot szerveztek Márkus Ferenc ökológus túravezetővel.

A szörfösök Tóth Dénes vezetésével készülnek. Az idényjellegű foglalkozásokat a tatai Öreg-tavon tartják, a csoport létszáma megközelíti az ötvenet.

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069

Links

Website builder
Download for Windows
Download for Mac

Feedback

Please send us your ideas, bug reports, suggestions! Any feedback would be appreciated.