SPORTOLJ NÁLUNK

„A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni.
A sport tehát mindenre megtanít.”
(Ernest Hemingway)

A klub több mint 100 éves fennállása alatt mindvégig a tatai sportélet legfőbb szervezője volt. Filozófiája három pilléren nyugszik: „hazai pálya – hazai játékosok – hazai élmények”.

Minden sportot kedvelő fiatalnak javasoljuk: jöjjenek és használják ki, hogy a TAC-nál adottak a lehetőségek mind a profi, mind az amatőr sportoláshoz, köszönhetően a szakértő edzőknek, az elhivatott sportolóknak, a lelkes szülők munkájának, valamint az önzetlen támogatásoknak.

A Tatai AC küldetésének tekinti új közösségek kialakítását, amelyekben kiemelkedő sportolóink példaképként állhatnak város előtt. Célunk a sportágak bővítése, sportlehetőségek növelése az amatőr és a hobbisportolók számára, amellyel több embert lehet sportolásra ösztönözni. Ennek része lehet színvonalas sport- és szabadidő rendezvények szervezése, illetve az ilyen eseményekbe való bekapcsolódás színvonalas sporteseményekkel. Ez többek között lehetőséget adhat városunk sporttal kapcsolatos humántőkéjének hatékonyabb és hasznos kiaknázásához, jövőképet ad a sportoktatóknak és lehetőséget a pályaválasztóknak. Nem utolsó szempontként pedig a sportesemények kapcsán önkénteseket vonhatunk be a sportéletbe.

Végül, de nem utolsósorban a sport - közismert nevelő erejénél fogva - alapvető eszközként szolgálhat a bűnmegelőzés és a kábítószer-használat elleni küzdelemben is, így preventív eszközként össztársadalmi problémák kezelésében is hatékony segítséget jelenthet.

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069

Linkek

TAO
Kapcsolat