LABDARÚGÁS

LABDARÚGÁS A TACBAN

A tatai labdarúgás rövid története

Fő célunk Tatán és vonzáskörzetében élő gyermekek sportolási lehetőségeinek biztosítása, egészséges életmódra nevelése a labdarúgás segítségével. Együttműködési megállapodást tervezünk a városban működő közoktatási intézményekkel, iskolákat, óvodákat szeretnénk bevonni utánpótlás fejlesztési rendszerünkbe. Célunk továbbá egy erős városi utánpótlás labdarúgó bázis felépítése, helyi és környékbeli gyerekekkel. Ennek része korosztályaink folyamatos versenyeztetése, labdarúgótornák szervezése. Terveink között szerepel még a női labdarúgás népszerűsítése, csapatok versenyeztetése, illetve évente TAC-sportnap szervezése az egyesületben működő sportágak bemutatásával.

Együttesünk a 2012. júniusi újjáalakulását követően 34 tétmérkőzésen lépett pályára és csupán egy alkalommal a Magyar Kupa Megyei Selejtezőjének elődöntőjében szenvedett vereséget a Megyei I. osztályú Bábolna csapatától.

A 2012/2013-as szezonban 4 trófeát is begyűjtött csapatunk. Sikernek bizonyult a négycsapatos nagypályás emléktornán Naszályon, a tornagyőzelem az első ízben megyei felnőtt csapatoknak kiírt Tata Járási Kispályás téli teremtornán, a bajnoki cím a Megyei bajnokság III. vonalában és mindemellett az év legsportszerűbb csapatának járó Fair Play díjat is kiérdemelte csapatunk!

2013/2014-es labdarúgó szezonban csapatunk a Megyei II. osztályban kezdte meg szereplését és bajnokság félidejében pontelőnnyel az első helyen áll. A Magyar Kupa Megyei Selejtezőjében is menetel csapatunk és már a legjobb 16 között várja a tavaszi folytatást.

Szintén erre a szezonra további korosztályok is elindultak, így a fiatalok már nem csak az U7, U9 és U11 korosztályokban focizhatnak szakosztályunkban, hanem az U13 és U19-es korosztályokban is várjuk a labdarúgást szerető fiatalokat. Létszámunk az újjáalakulást követő másfél évben megduplázódott, így közel 110 igazolt labdarúgója van szakosztályunknak.

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069

Linkek

TAO
Kapcsolat